Bij Lush, haarproducten testen.

20130907-084659.jpg

Vorige week zaterdag had ik bij Lush Den Haag een afspraak om de haarproducten te testen. Ik kende van Lush alleen nog maar de lemony Nail flutter, dus de haar producten was een nieuwe ervaring.
Hieronder op de foto de uitgekozen producten waarna ook alles beschreven!

20130908-191953.jpg

Haarmasker Hair Doctor
Werd dus direct om mijn droge haar opgebracht goed op de hoofdhuid en voelde echt heerlijk verkoelend, schijnt ook super te werken als je hoofdpijn hebt en helaas heb ik dat wel eens :(
Je moet hem bewaren in de koelkast ivm de houdbaarheid ( ongeveer 4 wkn)

20130908-192115.jpg

Na 20 minuten werd dit uitgespoeld wat een beetje ongemakkelijk was maar het de hair doctor moest eruit.
Hierna werd de shampoo op gebracht de Curly wurly die heerlijk naar cocos ruikt. Deze zit vol met proteïne rijke ingrediënten zoals verse scharreleieren, olijfolie, en advocadoboter. En om wat glans aan het haar toe te voegen zit er ook verse citroen en papaja in voor een prachtige gloed.

Conditioner dit werd de American Dream een dubbelsterke en dubbeldikke conditioner voor haren die wel wat extra liefde en aandacht kunnen gebruiken dus ja dat kan je nooit “teveel” hebben natuurlijk ;-)
De geur is zacht en zoet door de honing en en verse sinaasappelsap die erin zit voor de hydratatie en de voeding en glans met een geur van aardbeien en room. Je zou er bijna een hapje van nemen zo lekker. Ook dit werd natuurlijk uitgespoeld.

Daarna werd er wat Sea Spray in mijn haar gesprayd en naar was ik erg benieuwd naar wat dat met mijn haar zou doen. Mijn haar werd met de föhn drooggemaakt en ter finishing Touch werd er nog wat Shine so Bright in de punten gedaan om de mijn haar wat te laten glanzen.

Wat een super ervaring was dit, mijn haar voelde wel wat wat stug aan en of dit komt door de seaspray wil ik zelf nog even uittesten wat ik kreeg van alle gebruikte producten samples mee, dus binnenkort hier meer over.

Op Lush.nl staat alle informatie over de producten.

Gebruiken jullie producten van Lush en wat vinden jullie er van?

Liefs Patty.

2 Comments on Bij Lush, haarproducten testen.

  • beautythingsilove
   september 14, 2013 at 3:44 pm (6 jaar ago)

   Ja was ook erg leuk om te ervaren, jammer dat jullie niet konden! volgende keer beter ;)

   Beantwoorden

Leave a Reply