Palmer’s zoekt een nieuw model!

20140626-154442-56682325.jpg
Huidverzorgingsmerk Palmer’s is op zoek naar een Nederlands model en doet dit via een grote online actie in samenwerking met drogisterijketen Kruidvat. Uit alle inzendingen zal een deskundige jury een top 3 selecteren, waarop iedereen kan stemmen via de Facebookpagina van PalmersNL. De internationale glamourfotograaf William Rutten zal het nieuwe Palmer’s model fotograferen voor de Nederlandse campagne.

NATUURZUIVERE VERZORGING
De huidverzorgingsproducten van Palmer’s Cocoa Butter Formula hebben de hoogste concentraties cacaoboter ter wereld! De formule bevat natuurzuivere, gecertificeerde cacaoboter. Palmer’s Cocoa Butter Formula is er in verschillende varianten, van een direct smeerbare hydraterende lotion die de huid heerlijk verzacht of een snelintrekkende huidolie tot een ultrarijke crème die de zeer droge huid direct herstelt en kalmeert. Palmer’s zoekt een passend Nederlands model om deze boodschap eenmalig te ondersteunen. Iedereen maakt een kans, van jong tot oud!

FOTOGRAAF VAN DE STERREN
Het winnende model wordt gefotografeerd door Nederlands topfotograaf William Rutten. William Rutten heeft al menig celeb voor zijn camera gehad. Sting, Madonna, Robbie Williams, Angelina Jolie en Brad Pitt zijn het nieuwe Palmer’s model voorgegaan. Zijn foto’s zijn verschenen in glossy magazines over de hele wereld en hij heeft tal van internationale prijzen gewonnen.

MEEDOEN DOE JE ZO!
Inschrijven om het nieuwe Palmer’s model te worden kan door middel van een e-mail naar facebook@kruidvat.nl met daarin een foto en geschreven motivatie. Deelnemen kan van 28 juni t/m 26 juli. Via de Facebookpagina van Palmer’s (PalmersNL) en Kruidvat word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond deze spannende wedstrijd.

Wie gaat er mee doen?

2 Comments on Palmer’s zoekt een nieuw model!

 1. alexa
  juni 27, 2014 at 6:20 am (5 jaar ago)

  wat een toffe win actie! denk alleen dat ik zelf niet geschikt ben!

  Beantwoorden
  • admin
   juni 27, 2014 at 6:58 am (5 jaar ago)

   Nee, waarom niet dan?

   Beantwoorden

Leave a Reply