Sommige producten zijn zo veel besproken dat je ze wel moet uitproberen. Soms voldoen ze aan je verwachtingen en soms helemaal niet. Benieuwd wat ik van de Oriflame “Tender care protecting Balm vindt?

Oriflame-Tender-Care-Protecting-Balm-Cinnamon-sfeer-1024x786

 

Dit product wordt ook wel het wonderpotje genoemd. De Tender Care potjes zijn in meerdere geuren te krijgen. Ik testte de versie met Cinnamon olie. Deze ruikt heel zacht. Niet zo raar want de hoofdingrediënten zijn plantaardige oliën, bijenwas en in dit geval verwarmde Kaneel olie.

In het potje zit 15 ml waar je €10,- voor betaald. Dat is niet goedkoop, maar je kunt het dan ook voor van alles gebruiken: Droge lippen, schrale plekjes, ellebogen, nagelriemen etc. Afgelopen tijd heb ik het op meerdere plekken gesmeerd. Mijn lippen, ruwe plekjes, maar ook op een droog plekje onder mijn oog bv. Je hebt maar een heel klein beetje van het product nodig waardoor je best lang met een potje doet! Een ware musthave voor in je tas dus.

Oriflame-Tender-Care-Protecting-Balm-Cinnamon-1024x715

 

Nu op www.oriflame.com is er een aanbieding op de Oriflame Tender Care Protection Balm with Cinnamon Oil van 10,00 voor 3,49 , dat is nog een leuk kerstcadeau ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>