Madara organics baby & kind

PERSBERICHT

MADARA_sfeerbeeld-09

MÁDARA ORGANIC BABY & KIDS

UITGEBREID MET TWEE NIEUWE PRODUCTEN

Mádara heeft de lijn Organic Baby & Kids uitgebreid met een Cocoa & Plum Creamy Oil en de Oat & Linden Flower Shampoo. Het Eco Cert gecertificeerde merk en biedt nu in totaal vier zacht verzorgende en beschermende producten voor kinderen op basis van natuurlijke ingrediënten. Mádara staat voor energie uit de natuur, gecomprimeerd in effectieve producten. Verzorging zonder minerale oliën, parabenen en andere niet natuurlijke stoffen waar kinderen (en volwassenen) geen baat bij hebben.

 

MADARA__COCOA_and_PLUM_CREAMY_OIL_85ml_white

COCOA & PLUM CREAMY OIL (85 ml, € 12)

Mádara Cocoa and Plum Creamy Oil is een kalmerende romige olie voor de dagelijkse lichaamsverzorging en massage. Het product bevat als belangrijkste bestanddelen pruimenpitolie, cacaoboter, zonnebloemolie, duindoorn- en rozenbottelextract om de huid te voeden, verzachten, beschermen en herstellen. Het product is vrij van gluten, parabenen en synthetische parfumstoffen.

 

MADARA__OAT_and_LINDEN_SHAMPOO_150ml_white

OAT & LINDEN SHAMPOO (150 ml, € 12,50 )

Mádara Oat & Linden Flower Shampoo is een zachte shampoo op basis van lindebloesem en haver. Het product is mild voor de hoofdhuid en de ogen. Havermout in het product heeft een anti-allergische en reinigende werking. Lindebloesem hydrateert de hoofdhuid, helpt bij het verwijderen van berg en maakt haar makkelijker te kammen. Roos destillaat heeft een verzachtende en reinigende werking, stimuleert de bloedcirculatie in de fijne haarvaten en geeft een fijne geur. Mádara Oat & Linden Shampoo is 100% vegan en Eco Cert gecertificeerd. Het bevat geen noten, parabenen of synthetische geurstoffen.

ECOBABY
Naast deze twee nieuwe producten biedt Mádara nog de speciale Ecobaby Mild Baby Wash (150 ml, € 12,50) en de Ecobaby Protective Baby Cream (50 ml, € 14,50).

OVER MÁDARA ORGANIC SKINCARE
Mádara is opgericht door vier Letse vrouwen met een passie voor een groen, mooi leven en natuurlijke schoonheid. Mádara produceert organische producten gebaseerd op oersterke noordelijke planten. Het assortiment van Mádara omvat ruim 40 natuurlijke producten in verschillende lijnen. Naast Baby & Kids Organics biedt Mádara gezichtsverzorging, deco cosmetica, lichaamsverzorging en haarproducten.

Mádara heeft het Eco Cert keurmerk en bevat ingrediënten met tenminste 99% van natuurlijke oorsprong. Daarnaast wordt tijdens het productie- en verpakkingsproces zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Alle producten zijn dierproefvrij. Mádara Organic Skincare is verkrijgbaar bij de beste drogisten, natuurwinkels en gezondheidswinkels en online via onder meer http://www.madaracosmetics.nl (vanaf half mei online) en http://www.vitaminstore.nl.

EXTRA INFORMATIE OVER DE ACTIEVE INGREDIENTEN
Z o n n e b l o e m o l i e is zeer geschikt als huid olie met verzachtende eigenschappen. Vitamine E in de olie werkt als antioxidant in de cosmetische producten.

P r u i m e n p i t o l i e is een natuurlijke plantaardige olie. De olie brengt zachtheid, voeding en hydratatie aan de beschadigde huid. Het is rijk aan vitamine E, onderhoudt het collageen en werkt huidherstellend.

Duindoornextract wordt verkregen uit verse bessen van Hippophae rhamnoides. Het is rijk aan plantaardige antioxidanten, vitamine E en provitamine A. Het verzacht en verrijkt de huidcellen, het bevordert regeneratie van de huid en biedt een natuurlijk filter tegen UV-stralen en vrije radicalen.

Rozenbottelextract wordt verkregen uit vruchten van Rosa canina. Rozenbottel- extract bevat verschillende antioxidanten en vitamines, vooral vitamine C, die de huid tegen vrije radicalen beschermt. Het vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de regeneratie van de huid en.heeft antiseptische eigenschappen.

Cacaoboter is een krachtige moisturizer en huidverzachter. Het brengt een laagje aan op de huid die beschermt tegen invloeden van buitenaf en vochtverlies. Cacaoboter verbetert de elasticiteit van de huid.

R o o s d e s t i l l a a t (rozenwater) heeft verzachtende, samentrekkende en reinigende eigenschappen. Het stimuleert de bloedcirculatie in de fijne haarvaten en heeft een natuurlijke en delicate geur van rozen.

Haver in shampoo reinigt mild en heeft hydraterende eigenschappen.

Lindebloesem-extract wordt verkregen uit bloesems van Tillia cordata. Het is een natuurlijke antioxidant en moisturizer die kalmeert en vrije radicalen neutraliseert.

 

 

Leave a Reply