hannah® Clearity Cream het groene wonder!

hannah_ClearityCream_#16119
hannah® Clearity Cream
De weerstandsverhogende en kalmerende formule
voor zowel de geïrriteerde- als vette- of onzuivere huidcondities.
Een onzuivere-, vette- of geïrriteerde huid vraagt om een product dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Nieuw binnen de Clear-lijn van hannah® is de Clearity Cream. Deze innovatieve formule verenigt kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één unieke, effectief huidverbeterende crème!
Pionier in huidverbetering hannah® SIRC wil met haar productlijn Clear vooral heel helder maken, wat ingrediënten doen voor en vooral mét de huid. Alle producten van hannah® Clear zijn daarom ontwikkeld op basis van indicaties zoals overkoepelende, controlerende instanties zoals de BDIH en Ecocert dit aangeven. De lijn van hannah® Clear staat voor pure schoonheid zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft. Door geur- en kleurstoffen, andere additieven of synthetische werkstoffen volledig achterwege te laten, is een solide basis gecreëerd voor een compacte lijn met 100% natuurlijke producten.
Zicht- en voelbare huidverbetering dankzij pure werkstoffen uit natuurlijke bronnen
De formule van de nieuwe hannah® Clearity Cream staat garant voor een niet te missen zichtbare én voelbare huidverbetering, dankzij zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, maïs en pompoen. Pompoenextract werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties en irritaties van de huid. Het heeft tevens een krachtige antioxidantwerking en opbouwende functie op de natuurlijke vet/vochtbalans, dankzij het gehalte aan essentiële vetzuren. Dankzij de toevoeging van sheabutter en essentiële vetzuren aan de formule van hannah® Clearity Cream wordt het natuurlijke milieu van de huid op peil gebracht en gerespecteerd.
Krachtige weerstandsverhogende ‘antioxidantbooster’
Het hoge gehalte aan antioxidanten in hannah® Clearity Cream zorgt voor een optimale weerbaarheid van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De werkstof Defensil Plus is een krachtige, weerstandsverhogende antioxidantolie op basis van aalbessen en extracten uit de blaasjeswingerd, met een ondersteunende werking voor de enzymen in de huid. Het toegevoegde ingrediënt Oxynex® LM bevat onder andere de antioxidant vitaminen C en E in combinatie met essentiële vetzuren.
Met zuiverende, stimulerende en tonifiërende rozemarijnolie
Naast het voorzien van een aangename geur, zorgt de toevoeging van etherische rozemarijnolie aan hannah® Clearity Cream voor een activering van de doorbloeding in de huid. Rozemarijnolie balanceert tevens de vethuishouding, heeft een zuiverende werking, stimuleert de huid en werkt tonifiërend. Dit alles maakt deze natuurlijke etherische olie uitermate geschikt voor de verbetering van zowel de geïrriteerde als de vette en/of onzuivere huid.
Talgreducerend en verzachtend bij irritaties
De formule van hannah® Clearity Cream heeft tevens een talgreducerende werking dankzij de werkstof Regu-Seb. Dit ingrediënt is een combinatie van arganolie, zegepalm, sesamolie en diverse plantesterolen. Het zorgt voor talgregulatie op de lange termijn en bouwt de natuurlijke huidweerstand op. Dit multifunctionele ingrediënt kan de vettere huidcondities minder vettig doen aanvoelen en irritaties helpen verzachten.
Intensief hydraterend en kalmerend
De toevoeging van intensief hydraterende werkstoffen zoals bittere sinaasappelolie (stimuleert de aanmaak van huideigen hyaluronzuur) en betaïne beschermt de huid tegen vochtverlies vanuit de diepere huidlagen. Tevens heeft de Clearity Cream direct voelbare, anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen dankzij o.a. de werkstof EcogelTM. Dit is een combinatie van natuurlijke organische ingrediënten die de huid na gebruik een aangenaam zacht gevoel geeft en die de kans op irritaties of prikkeling van de huid minimaliseert.
Helderheid in huidverbetering + zuiverheid en weerstand = hannah Clearity Cream!
De geavanceerde samenstelling van hannah® Clearity Cream zorgt voor een egale, opvallend rustige en zuivere huid met een natuurlijke, gezonde glans. De huid is optimaal gehydrateerd en dito beschermd tegen schadelijke dagelijkse invloeden. De nieuwe hannah® Clearity Cream is de optelsom van helderheid in huidverbetering en het genereren van een zuivere, goed gebalanceerde en gezonde huid met een optimale natuurlijke weerstand!
Distributie en verkoopprijs:
De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC).
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen u als consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer:
0342-476160.
Verkoopprijs:
• hannah® Clearity Cream € 57,00/50ml. Voor meer informatie is er de website: http://www.huidcoach.nl

Ik heb de Hannah Clearity Cream heel goed getest! En ben er heel tevreden over zoals over alle producten die ik tot nu toe van Hannah mocht testen……..
De Hannah Clearity Cream zit in een mooie glazen pomp flacon, wat heel prettig is omdat je juist kan doseren.
De substantie is een soort emulsie en ik gebruikte en gebruik hem nog steeds onder mijn dag en/of nacht crème als een soort serum. Ik heb snel een geïrriteerde huid en het voelt na het opbrengen direct kalmerend en bij jeuk ook jeukstillend wat mijn huid erg kan waarderen. Gebruik hem bv samen met de Hannah Cell Recovery Cream dat is een heerlijke volle rijke crème perfect voor de droge huid.

 

hannah clearity creamhannah clarity cream hannah clearity creamhannah clearity cream

 

Zijn jullie ook zo enthousiast over de producten van Hannah?

Liefs Patty.

1 Comment on hannah® Clearity Cream het groene wonder!

  1. Babs
    september 30, 2014 at 12:03 pm (5 jaar ago)

    Ja, heerlijk! Ik ben fan!

    Beantwoorden

Leave a Reply