Boss Bottled Unlimited.

 

0000000000000_HUGO-BO#370D9_jpg_dl0000000000000_HUGO-BO_370A5_jpg_dl

BOSS BOTTLED. UNLIMITED. is de verkwikkende nieuwe geur van HUGO BOSS Frangrances die geïnspireerd is op de vastberadenheid en het streven naar succes van de BOSS man. Deze limited edition geur, die verkrijgbaar is vanaf deze zomer, is geïnspireerd op de ijzersterke wil die nodig is om succesvol te zijn, gecombineerd met de stoot adrenaline die je krijgt wanneer je doel wordt bereikt. BOSS BOTTLED. UNLIMITED. is een ode aan die geweldige uitbarsting van energie die vrijkomt als je succes hebt en geeft dan ook een instant gevoel van verkwikking. Deze geur is slechts beperkte tijd beschikbaar en is daarom de must-have geur voor deze zomer en nazomer.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED. – De geur

BOSS BOTTLED. UNLIMITED bevat de bijzondere en zorgvuldig uitgekozen ingrediënten die resulteren in een frisse en moderne versie van de klassieke mannengeur. Met zijn verkwikkende frisheid, lang aanhoudende energie en aromatische mannelijkheid geeft deze geur je onmiddellijke boost.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED. is geïnspireerd door frisse, groene noten en bevat daarom een opvallende mix van verfrissende munt en de altijd groene cistusroos, gecombineerd met sappige ananas en lang aanhoudende, mannelijke houtnoten. Gezamelijk resulteren deze unieke ingrediënten in een krachtige, aromatische mannengeur, die de onwrikbare drive van de BOSS man benadrukt.

Topnoten – Een krachtige eerste indruk

Frisse munt, al eeuwenlang geliefd bij mannen om zijn krachtige en verfrissende effect op lichaam en geest, geeft de geur een messcherpe en verkwikkende opening.

Hartnoten – De belong van succes

Sappige ananas, een symbool voor succesvol en spannend leven, voegt een element toe dat refereert aan de beloning die volgt op succes en de motivatie om steeds beter te worden.

Basisnoten – De veerkrachtige drive voor onbeperkt succes

Cistus is een overlever en gedijt op de lastige plekken. Hij geeft altijd groene bloemen die groeien op de bodem van puur stede en toont daarmee aan dat je zelfs onder de moeilijkste omstandigheden succesvol kunt zijn. In combinatie met een krachtige, aromatische, houtachtige dry down, straalt de basis van deze geur een en al zelfverzekerde mannelijkheid uit.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED.

Is de ideale edt voor mannen die op zoek zijn naar een geur die zelfvertrouwen, energie en daadkracht uitstraalt.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED. Assortiment

Eau de Toilette 50 ml              € 61,-

Eau de Toilette 100 ml            € 79,-

De geur is precies zoals beschreven wordt in de tekst, ik heb hem laten testen en de geur blijft de hele dag hangen! Ik hoop dat er snel zo’n heerlijke vrouwelijke variant van BOSS BOTTLED uit komt, kan niet wachten…………..

Liefs Patty.

IMG_2971

Leave a Reply